fbpx

FORPREMIERE: Elo Kay beviser endnu engang sit værd på ny single “Guess We Made It”

Foto: Jens Nordhausen

Peter Mwabala med kunstnernavnet Elo Kay, har oplevet Danmarks svære sider, men viser på sin nye single, som man for nu KUN kan høre lige her, at han er taknemmelig for hvor han er i dag. 

Vi var meget begejstrede for Elo Kays single “Contemplate” og i dag har vi fået muligheden for at præsentere jer for hans nyeste single “Guess We Made It” hvor han har fået besøg af den amerikanske sanger Sajan. Når man hører titlen på nummeret, vil de fleste nok tænke at det er en klassisk rapsang, som handler om at have arbejdet sig op og tjent en masse penge, køre rundt i store biler og score en masse damer, men hvis man spørger Elo Kay, med det borgerlige navn Peter Mwabala, er der et andet budskab bag sangen:

– Hvad er succes for dig? Succes for mig er at have gode venner, en dejlig familie, at kunne betale mine regninger til tiden, og gøre det jeg elsker allermest: at lave musik. Vi er konstant på en rejse hvor vi bare vil have den næste og den næste og den næste ting og det fjerner fokus fra det vi allerede har omkring os, det vi burde værdsætte og være glade for.

Med klassisk hiphop-klaver, fedt beat og catchy omkvæd har sangen alle de rigtige komponenter for at være et rigtig hit. Elo Kays velrappede vers sætter prikken over i’et, og viser virkelig at han er på vej mod rapstjernerne!

Lyt til “Guess We made it” lige her:

Tags:
,
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com