fbpx

Fusia mixer retro lyd og moderne pop-produktioner på “Give Up”

Foto: Oliver Martiny

Danske Fusia er ude med en funky pop-single, der sætter gang i danseskoene, og er et perfekt fredags-soundtrack.

Det SPOT-aktuelle band Fusia har en tydelig tanke bag deres navn. Det kommer nemlig af planten Fuksia, der karakteriseres af dens kunstige udseende, trods at den er fuldstændig naturlig. Det samme gælder for Fusias musik, der blander organiske og akustiske elementer med elektroniske produktioner.

Sangen “Give Up” stiller det moderne datingliv op til debat, da forsanger Kristoffer Rander selv har oplevet, hvordan det kan forhindre én fra at leve i nuet.

Instrumentalsiden er funky og dansabel, og spiller godt sammen med den ellers melankolske vokal. Der er rig mulighed for at kridte danseskoene til en livekoncert med bandet, da de både spiller på RUST den 11. marts og på SPOT Festival den 2. maj.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com