fbpx

Gå på opdagelse på den digitale syre-ø langt væk fra vinterramte DK med MITYA

Foto: Liyolei

Der er nyt fra de kanter af verden, vi normalt ikke hører så meget fra. Denne gang er det fra den selvlærte elektroniske altmuligmand MITYA fra Kazan, Rusland. Han beviser med en sprit ny interaktiv musikvideo, at det er på tide vi vender blikket i den retning – eller 360 grader, hele vejen rundt, hvis altså man er klar til et lettere syretrip.

MITYA laver elektronisk psych pop, der har spor af alt godt fra de sidste årtier. Den nyeste EP Nude trækker tråde til 60’ernes psychedelia, den poppede lyd fra 70’erne og det romatiske fra 80’erne.

Musikerens eksperimentelle sange bliver godt akkompagneret af en syret musikvideo til nummeret “Island”.
I den kunstneriske avantgarde musikvideoen bliver man fra det ydere rum ført længere og længere ind i en surrealistisk digital computerspilsverden, indtil man til sidst lander på en frodig og farverig øde ø. Men det er ikke udelukkede en bortførelse langt væk fra civilisationen. Man har nemlig også mulighed for at gå på opdagelse og tage et kig 360 grader rundt i landskabet.

Få hele oplevelsen på musikvideoen herunder:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com