fbpx

Griffs smukke ballade er både imponerende og rørende

Foto: Riccardo Castano

Det er altså svært og modigt at udgive sådan en ballade – klaverakkorder, der slår an på alle fire slag, ulykkelig kærlighed og oktaveret klaverspil mod slutningen. Men Griff gør det, og hun gør det godt nok overbevisende.

Griff må være indbegrebet af en do-it-yourself-kvinde. Hun er selvlært producer og sangskriver, og hun laver selv sin visuelle kunst til koncerter og albums. Hun designer og syr til og med sit eget tøj – og så er hun kun 19 år gammel. Man bliver helt misundelig, og misundelsen stiger kun, når man hører hendes nye single “Good Stuff”. Ved første lyt vil man tro, at det handler om et forhold, der er gået i stykker, og hvor man begynder at savne den anden, men slet ikke kan huske, hvorfor man gik fra hinanden i sin tid. Men virkeligheden er faktisk en helt anden for Griff (selvom man uden tvivl stadig kan bruge nummeret som en god breakup-sang). Selv fortæller hun om sangen:

Min familie har plejebørn boende, og vi har haft børn, som er kommet og har boet hos os i op til 4 år, men de er altid endt med at flytte til en mere permanent situation. Hver gang det sker, har vi som familie altid kun kunnet huske “de gode ting” – selvom det at have plejebørn kan være super svært og hårdt. Så for omkring et år siden kom jeg ind i studiet med “only remember the good stuff when you goskrevet som note i min telefon, og det blev til denne sang.

Sangen er en meget klassisk popballade med bart klaverspil, luftig vokal og catchy melodilinjer. Men det gør Griff tilgengæld også rigtig godt, og vi bliver både rørte og benovede over den meget smukke sang. Balladen kan lyttes til her nederst i artiklen. 

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com