fbpx

Harkins nye single er en hyldest til natten

Foto: Tomm Roeschlein

“Nothing the Night Can’t Change” er en punket kærlighedssang til nattelivet i de nordengelske byer.

Punk-poeten Harkin har snart mange år på bagen som en samarbejdspartner i musikbranchen. Hun har været på turne med Sleater-Kinney, Wild Beasts, Flock of Dimes, Kurt Vile og Courtney Barnett. Hun har været kor for Dua Lipa og sunget duet med komikeren Sarah Silverman. Også i studiet har hun været aktiv, og blandt andet skrevet musik for flere tv- og film-kunstnere. Men den 24. april udkommer hendes første album under eget navn, igennem sit eget pladeselskab Hand Mirror. Det nye album er blevet skrevet mens Harkin rejste rundt og turnerede, så det er blevet skrevet i tre forskellige tidszoner og på kun 16 dage. ”Nothing The Light Can’t Change” er den første single fra albummet.

Selv fortæller Harkin om singlen: 

– “Nothing the Night Can’t Change” er en kærlighedssang inspireret af det nordlige England. Alle der har været en nat i byen i Leeds, eller andre af de steder, ved at kontakten bliver tændt efter mørkets frembrud. Romancen og kaosset af denne sang tilhører disse nætter.

Feststemningen formår at kommet til udtryk i “Nothing the Night Can’t Change” og brager derud af med fede guitarriffs, synths og Harkins lettere forvrænget stemme. Det er svært at sidde stille til dette indie-punkede nummer. Lyt til singlen herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com