fbpx

Jonathan Wilson sætter gang i følelsesregisteret på sin nye ballade

Foto: Louis Rodiger

Den amerikanske musiker er klar med ny følelsesladet single, som teaser til nyt album, som vi er vildt spændte på at høre.

Jonathan Wilson er vokset op i North Carolina. Hans nye musik emmer af kærlighed og man får et klart indblik i hans stærke følelsesregister. Man kan slet ikke undgå at lade sig rive med.

Den nye single “Oh Girl”, bærer mest præg af Wilsons utroligt bløde og luftige vokal, der får god plads til at udtrykke den melankolske tekst. Sangen bliver bygget op af lette klaverakkorder og rolige trommer. Derudover hører man også et kor, der sammen med Wilsons skønne stemme skaber et smukt lydbillede. Man får også en harmonika-solo i slutningen af nummeret, som sammen med de andre elementer giver et autentisk udtryk til sangen. Sangen bliver mere og mere vild jo længere ind i den man kommer, og ender ud i et kraftfuld stykke hvor alle elementerne sammen, skaber en opbygning til en afpillet outro, der lyder på samme måde som introen.
Jonathan Wilson fortæller selv om sangen “Oh Girl”:

– Jeg ville gerne skrive en ballade, der kærligt og positivt ville se tilbage på den gave, det er at bruge tid med nogen man elsker, at dele mange ting, som kun er mulig at lægge en hvis mængde af i sangen. Jeg ville gerne have at melodierne skulle være glæde og smukke, og akkorder til at være lige så smukke, som det er at forelske sig i nogen i New Yorks gader i en simplere tid. Og det er lige det som sangen handler om (…)

Sangen “Oh Girl” er en del af Jonathan Wilsons nye album Dixie Blur, som udkommer den 6. marts. I forbindelse med det nyudkomne album, drager den amerikanske sanger på en UK/Europa turné til foråret, hvor han heldigvis også svinger forbi Danmark. Man kan opleve ham på Lille VEGA tirsdag den 31. marts.

Hør Jonathan Wilsons nye sang “Oh Girl” lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com