fbpx

Julius Wilder beviser sit værd på sin stemningsfyldte debutsingle

Foto: Nikolaj Gyldenlove

Det helt nye talent på den danske musik-scene er klar med sin debut-single, som er en kraftfuld kærlighedssang.

Den dansk/norske producer og sanger Julius Wilder inviterer os ind i sit quirky poppede univers på debutsinglen “Love Bird”. Den 27 årige artist har hentet inspiration på sine rejser tværs over Atlanten til både USA og Canada.

Sangen trækker dog mest tråde fra livserfaringer. Den handler nemlig om noget så genkendeligt som hjertersorg. “Love Bird” er en reference til den monogame fugl, og det er en fortælling om et kærlighedsforhold der pludselig viser sig fra sine sande sider. Sangen fremhæver det tunge tab det kan være at vælge noget fra og overvinde frygten for angsten.

Wilders lyd udfordrer den velkendte pop-genre, og der eksperimenteres med mange forskellige elementer singlen. Blandt andet ser vi under c-stykket hvordan Julius Wilder bruger sin stærke vokal til nærmest at råbe teksten, hvilket gør tracket endnu mere kraftfuld. Der er blevet hentet inspiration fra kunstnere som Prince, Joni Mitchell, Michael Jackson og George Michael, og dette kan godt høres i den catchy sang “Love Bird”

Vi er vilde med debutsinglen fra Julius Wilder og er spændte på at se hvad det næste år kommer til at byde på for den blomstrende artist.
Lyt til sangen “Love Bird” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com