fbpx

KÅ gør det igen med ny single “Helt Op”

Vi har tidligere været glade for den danske rapper KÅs fede tracks. I dag er han ude med endnu et, hvor han står på egne ben.

Foto: Anna Maria Kabana

, med det borgerlige navn Kailash Chatterjee, er ude med endnu en frisk single, hvor han er klar til stå alene. Tidligere har han haft Emil Kruse og Tobias Rahim med som features, men denne gang er det kun KÅ. Han fortæller om den nye single ”Helt Op”:

Den handler om, hvordan jeg ønsker at tage den her kvinde med til et sted, hvor vi kan forsvinde ind i et andet univers i vores egen verden, og bare have det chill og hvile i nuet – og den følelse vi skaber sammen i det her univers, tager os ligesom ’Helt op’”. 

Hans debut EP Skybrud fra 2019 høstede ham store roser. Hans rap er klar, tilbagelænet og tydelig, et frisk pust på den danske rap scene. Den nye single er catchy og laidback, og er bare godt selskab på sådan en dejlig solskinsdag, hvor man også selv gerne vil ’helt op’.  

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com