fbpx

Kakkmaddafakka udgiver dyster disco fra kommende album

Foto: Hania Komasińska

Kakkmaddafakka annoncerer at release-datoen for deres kommende EP “Onta” bliver den 3. april, samtidig med at de løfter sløret for deres anden single “Echoes”.

I starten af december skrev vi med begejstring om den første single “Baby” fra Kakkmaddafakkas kommende EP, hvor vi kaldte den en vaskeægte kærlighedsbanger. De har gjort det igen, og udgivet endnu en single, denne gang med et mere dystert tema, om fortidens fejl og dårlig samvittighed. Forsangeren Pish fortæller om nummeret:

“Echoes” er en sang, jeg skrev for noget tid siden, og den handler om at genkalde sig fortiden og fortryde den. Om hvordan handlinger fra fortiden kan have en negativ effekt på dit liv i meget lang tid efter. Du bærer rundt på de minder og må leve med dem. Eller du kan forsøge at drikke dem væk. Men helt seriøst, det handler om hvordan impulsive beslutninger kan have en effekt på dit liv. Handlinger har konsekvenser.

Modsat teksten, er det musikalske i “Echoes” som vi kender det fra bandet, en diskosang med diskobas og kraftig diskosynths. Vi kan slet ikke sidde stille når vi hører den, og vi er sikre på den skal med næste gang der bliver holdt fest. 

Kakkmaddafakka har også fornyligt annonceret at de kommer til København og spiller i Store Vega den 4. marts!Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com