fbpx

Musik i Lejet annoncerer program til deres store fredagsbar

Foto: Emil Lange // Philip Temple

Den 21. februar tager Musik i Lejet forskud på festivalen med en kæmpestor fredagsbar i Øksnehallen, og har nu løftet sløret for aftenens program.

Fik man ikke billetter til den nu udsolgte festival, har man stadig mulighed for at få lidt af stemningen, nemlig til Musik i Lejets fredagsbar, som bliver noget af en hæsblæsende affære. Ud over de klassiske elementer som skal være tilstede i enhver fredagsbar: beer pong, petanque, rundt om bordet og karaoke, kan de deltagende gæster glæde sig til en masse musik og indslag.

Folkehuset Absalon sætter gang i fredagsbaren med Boyband Banko, hvor man har chancen for at vinde billetter til Musik i Lejet. Den megapopulære trio Jung, som skal spille for fyldte sale i Store Vega til april, gæster fredagsbaren med deres 80’er inspirerede rock. Baren får også besøg af to helt eksklusive gæster, nemlig duoen Phlake som stiller op bag pulten med et DJ-sæt. Af DJ’s kommer også produceren Emil Lange, som man blandt andet kender fra Benal og KlamFyr og Musik i Lejets hus-DJ Degnamite, med det borgerlige navn Christian Degn. Udover det kommer musiker og radiovært Mikael Simpson og tidligere programchef for Radio24syv Mikael Bertelsen og sætter deres personlige yndlingsmusik på anlægget, og fortæller lidt private anekdoter. Det skal nok blive en fest.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com