fbpx

Penny Betts er ude med den charmerende single ”Lights”

Foto: PR

Med lækre guitariffs, en sprød vokal og et storslået omkvæd, har rock-kvartetten Penny Betts’ nyeste single alt det, vi elsker og savner ved britisk rock. 

En god blanding af 60’er rock som Pink Floyd og moderne rock som Arctic Monkeys, med et snert af indie-pop, så har man Penny Betts. De fire gutter har en konsekvent lyd i deres numre, men ingen af dem lyder ens. ”Lights” udfylder rollen som et af deres mere catchy numre, hvor man godt kan høre, at bandet blandt andet er influeret af Tame Impala. Penny Betts EP er lige udkommet her i 2019, og ”Lights” bliver så den første single i kølvandet på den. Singlen fortæller en historie om en drømmer, der observerer hverdagens liv. Selv fortæller bandet om processen:

– Den blev skrevet sent om natten ‘in one go’, hvor tekst og musik opstod samtidig. En demo blev lavet den næste morgen, hvor strukturen blev fast. Sangens groove opstod, da vi alle sammen spillede sammen, som ændrede det fra at være en ligetil indierock-type nummer, til noget mere autentisk. Det store fuzzy guitarriff i slutningen er taget fra en af vores andre ufærdige sangideer.

Bandet synes selv, at det at skrive numre ‘in one go’, er en god måde at skrive musik på, og vil stræbe efter at gøre det i fremtiden. Hvis det betyder, at der kommer flere numre som er i liga med “Lights”, så skal de i hvertfald bare fortsætte med det. Lyt til singlen herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com