fbpx

PREMIERE: Al Jacobi smider ny hårdtslående hiphopsang på gaden, samt tilhørende musikvideo

Foto: Andreas Landgaard

Den danske rapper er klar med ny engelsksproget hiphopsang, der emmer af hårde beats og direkte tekst. Vi er stolte af at kunne præsentere den danske premiere på Al Jacobis nye single “R U UP?”.

Det spirende rap-talent Al Jacobi, debuterede tilbage i sommeren 2019 med sin EP Vice Words, der indeholdte tre singler under navnene “When”, “All My Bitches” og “The Drama”. I starten af februar i år udgav han sangen “iLove”, der havde et mere melankolsk udtryk, end de tidligere udgivelser. Han har skabt et lydunivers, der er nytænkende, autentisk og med stærke tekster. Al Jacobi fortæller selv:

– At rappe uden at sige noget er lidt som at slå en brandskid, der ikke lugter. Det er da meget sjovt, men stadig skuffende.

Nu er han klar med endnu en sang til samlingen, nemlig “R U UP?”. Den er en del af en samling på fem sange, der kredser om emner som, kærlighed i vores tidsalder, virtuel kærlighed, booty calls, seksuel frigørelse, kærlighed til den selvstændige kvinde og brud. “R U UP?” handler om sene nattebeskeder fra perspektivet af en der vil være mere end bare et ‘booty call’. Det hele bliver båret af et hårdtslående beat der understøtter den direkte, men også dybe tekst, han synger blandt andet: I got the Netflix, come be my chill // I like when we text, but come be for real // .

Al Jacobis rap i sangen er utrolig kraftfuld, og hans stemme formidler den stærke tekst rigtig godt hele vejen igennem. Han overbeviser os som lyttere, og man er ikke i tvivl om, hvad han mener og hvad han vil.

Sammen med den nye sang, er han også klar med en musikvideo instrueret af Andreas Landgaard, og i den henholdsvis kvindelige og mandlige hovedrolle ses Anna Sørrig og Nikolaj Anthon Berg. Du kan se den lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com