fbpx

PREMIERE: Trioen Takykardia imponerer på ny lækker live-session video til sangen “Better Times”

Foto: Tue Blichfeldt

Den Københavner-baserede trio er nu klar med en liveudgave af et spritnyt uudgivet nummer, som vi er stolte af at kunne præsentere som premiere. De teaser også med kommende debutalbum, som vi glæder os meget til at høre, når den kommer ud senere på året .

Den blomstrende trio Takykardia bestående af Troels Dankert, David Nedergaard og Luna Matz udgav deres debut EP Takykardia tilbage i 2018. Senest har de udgivet singlen “Ritula” i slutningen af 2018. Trioen bevæger sig i en blandning af triphop, alternativ R&B, jazz og pop og kombinationen af disse genre gør bandet autentisk og original. Deres melodier er umiddelbare, akkorderne komplekse, og teksterne er ærlige og personlige.

“Better Times” er drømmende, og med Luna Matz’ lyse og luftige stemme i front bliver nummeret utroligt smukt. Den imponerende vokalpræstation bliver understøttet af et stærkt trommebeat, kraftfulde synths og stemningfulde blæsere. Luna Matz fortæller om sangen:

– Sangen “Better Times” er en hyldest til min ukuelige optimisme for morgendagen, der har reddet mig gang på gang. Den handler også om håbet og viljen til at kunne bryde ud af de mønstre og vaner, jeg har opbygget i mine tyvere – lige fra måden jeg står på – over skin picking – til måden hvorpå jeg tackler at blive gået fra. “Better Times” er for mig en reminder om at holde fast i modet til konstant at være i forandring.

I den udtryksfulde livesession ser man den udvidede trio – alle klædt i futuristiske outfits, som passer godt til bandets musikalske udtryk. Det netop eksperimenterende og moderne bliver smukt kombineret med de originale outfits og smukke omgivelser.

Hør Takykardias nye sang og se den flotte live-session video lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com