fbpx

PREMIERE: Tvillinge-duoen FUSHIA bytter de elektroniske elementer ud med strygere og klaver i ny live akustisk video

Foto: Isabelle Edsmyr

Den drømmende duo, bestående af Mathilde og Nathalie Nyegaard er blevet ved med at imponere os med smukke harmonier. Nu er de på gaden med ny lækker akustisk livesession.

Den københavner-baserede tvillinge-duo FUSHIA voksede op med at spille klassisk violin og klaver. Nu er søstrene blevet voksne, og er stadig musikalske naturtalenter, og har siden foråret 2019 vist deres værd på den danske elektro-poppede scene.
Deres seneste single “In the a:m” slog benene væk under os og især deres smukke og utrolige kontrollerede harmonier og kraftfulde beats, gør deres lyd meget original. Da vi gav duoen 10 hurtige, beskrev de deres musik således:

Drømmende, stor og elektronisk. Vi er ret fascinerede af at lege med kontraster og få alle lagene frem i musikken. Små mærkelige samples, klare vokaler og tunge trommer. Men det er også vigtigt for os, at man kan mærke historien i musikken. At folk kan høre, at der er tænkt over hver eneste lille lyd. Som en film næsten.

Nu er duoen klar med en akustisk live-session version af deres seneste single “In the a:m”. Her bliver de elektroniske elementer byttet ud med intet mindre en violin, cello og flygel. Og netop i dette set-up bliver søstrenes musikalske evner sat i spidsen. Her beviser de også hvordan de leger med kontraster, og eksperimenterer med deres ellers gennemførte elektroniske lyd.
Vi bliver draget ind i et totalt drømmende univers og blidt ført igennem helt rene og stærke toner, leveret af den skønne blomstrende duo FUSHIA.

Se den smukke livesession lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com