fbpx

Rapperen FVN’s single er en vaskeægte dansegulvs-banger

Foto: Ann-Sofie Pagels

Den københavns-baserede rapper er klar til at overtage scenen, og lægger ud med sin nye single “Like Boom”, der opfordrer til at ryste røven til de skarpe beats.

FVN leverer iskold rap uden filter, med overlegen snilde, på sit dugfriske track “Like Boom”, der i sandhed kan få dansegulvet til at eksplodere – det er blot et spørgsmål om tid.

Flowet er fejlfrit, og beskeden er tydelig. FVN rapper om hvordan folk sammenligner hende med andre kvindelige rappere, som Stefflon Don og Meghan Thee Stallion, men beviser her, at hun altså er helt sin egen, og snart vil være et kendt navn på rapscenen.

FVN har, udover sin udgivelse idag, allerede en god håndfuld bangers liggende klar, der kun venter på at blive sluppet fri. Vi glæder os til at høre mere fra den selvsikre rapper, og vil uden tvivl tilføje “Like Boom” til vores fredagssoundtrack.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com