fbpx

Stærkt colab af Clara og Lord Siva giver alle pop-engle vinger

Foto: Samy Khabtani

Clara og Lord Siva har indgået et samarbejde om singlen “Nobody’s Lover”, og har leveret hvad der kunne blive et af 2020’s store hits.

På mange måder virker det åbenlyst – men samtidig er det noget man ikke har overvejet – men selvfølgelig skulle de to popstjerner Clara og Lord Siva lave en single sammen! Clara som hurtigt er ved at få sit navn ud i alle afkroge af Danmark, og Lord Siva som allerede har vist sig på den danske musikscene i mange år. ”Nobody’s Lover” er en god duet for begge parter, og har på grund af sit simple beat og akkordrundgange stor fokus på de to kunstneres forskelligheder og styrker. Om samarbejdet fortæller nummerets producer Frederik Carsten: 

– Det startede med, at Clara og jeg startede sangen sammen og nåede ret langt, inden Lord Siva kom ind i billedet. Vi var begge glade for den men mente, at der manglede et eller andet element, der kunne gøre den til noget ekstra særligt, og så foreslog Claras manager Lord Siva. Vi synes begge, at det var en vildt god ide, og heldigvis var han med på den! 

Omkvædet er med Claras addlips enormt stærk, men versene viser virkelige begge sangeres store musikalitet. Sangen er en klassisk kærlighedssang om følelsen af at miste sig selv, og tage hensyn til en selv, samtidig med at man er nødt til at tage hensyn til et andet menneskes følelser. En dejlig banger til en dejlig fredag. Man kan lytte til “Nobody’s Lover” herunder:

Tags:
,
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com