fbpx

Tag på sommerinficeret syretrip med Turquoise Suns nostalgiske nummer

Foto: Ryder Havdale

Solstrålerne siver ud af de fortryllende synths på det reproducerede nummer “Beach Trip”, der får os til at drømme om den flyvske og flygtige sommer.

Det by:Larm aktuelle band Turquoise Sun har netop udgivet en remarsterering af deres nummer “Beach Trip” fra debutalbummet Sunesthesia. Nummeret er optaget i én lang smøre, i et københavnsk studie, og kun vokaler, synth-solo og effekter er lagt til efterfølgende.

Sangen handler om den følelse, som fylder os alle når sommeren nærmer sig; vejret bliver varmere, dagene bliver længere og bekymringerne bliver mindre. Den handler dog også om hvor flygtig sommerens glæde er. Hvordan venner, kærlighed og følelser er forgængeligt. Men sangen minder os også om, hvordan det hele vender tilbage næste sommer, med visse nye følelser selvfølgelig, men stadig med den samme lykke og fred som sidst.

Bandet spiller på by:Larm festival 2020 der løber af stablen den 27. februar, og vi glæder os til at opleve det syrede og solglade pop-band live. Hør “Beach Trip” remastered her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com