fbpx

Taylor Janzen synger om sine mentale problemer på smukke “I Feel A Darkness”

Foto: Daniel Glass

Taylor Janzen udtrykker sig på fineste vis på sit nye nummer “I Feel A Darkness” hvor guitarspil og mørke følelser bliver forenet.

Den canadiske sanger og sangskriver Taylor Janzen bruger sangskrivning til at få udløb for sine følelser. Med let guitarspil og en behagelig stemme kan man komme langt, hvis et nummer er godt skrevet, og det er Taylor Janzens nyeste single ”I Feel Darkness”. Selv fortæller hun om sangen:

Jeg skrev “I Feel A Darkness” i min bil på vej hjem fra en fest, hvor jeg følte mig fuldkommen drænet og træt. I månederne frem til, at jeg skrev sangen, følte jeg, at min mentale sundhed langsomt blev forringet, og jeg følte at intet jeg gjorde kunne stoppe det. At skrive denne sang føltes som at udånde min frygt. Selv hvis den ikke gik væk, så kunne jeg i det mindste sætte ord på den. 

Hendes frygtløse indstilling til musik har hurtig gjort hende populær. Til foråret skal hun både på tour med Half Moon Run og varme of for indie-slacker Beabadoobee.

Lyt til “I Feel A Darkness” her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com