fbpx

Tinderbox tilføjer ni navne til deres program

Foto: Liam Gallagher // Tom Beard

De nye navne til årets Tinderbox program er spækket med stjerneskud, lige fra Oasis legende til kæk dansk hiphop.

I blandt de ni navne kan man blandt finde Liam Gallagher, der for de fleste bringer minder tilbage til 90’ernes britiske pop-fænomen Oasis. Men siden da er Gallagher gået solo, og har lavet en masse anmelderroste værker. Hans vokal er dragende og vil uden tvivl gøre dig både nostalgisk og blød i knæene, når han gæster Tusindfrydsskoven på Fyn. Derudover kan man og så finde legendariske Village People. Der bliver lagt op til fænomenal og forenende fest, når de indtager scenen og sætter gang i bangers som “Macho Man” og ikke mindst “YMCA”. Med mere end 100 millioner solgte albums, bliver der uden tvivl lagt i kakkelovnen til en sensationel aften på Tinderbox. På plakaten kan man også finde det britiske band Bring Me The Horizon. De udgav sidste år deres sjette album Amo, der byder på elektroniske pop-vibes og hårde rockede toner. Der vil uden tvivl være god grund til at smutte forbi, når det britiske band indtager scenen, og med store lyd- og scenografiproduktioner vil vi blive garanteret en fest.

Ellers tilføjet:

Michael Kiwanuka (UK)
Snoh Aalegra (SE)
Kesi (DK)
DallasK (US)
W&W (NL)
Regard (KS)

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com