fbpx

Wonderfestiwall er klar med 4 nye acts til programmet

Foto: Ganger // John Madsen

I dag kan sommerfestivalen løfte sløret for endnu en håndfuld kunstnere, der både byder på store popkunstnere og mindre alternative acts.

I august måned løber Wonderfestiwall af stablen på toppen af klippeøen, og med de allerede annoncerede kunstnere som Spleen United, Clara, Jada, Jung og IAMJJ tegner der sig et solidt program.

Idag udvides line-uppet med både Lis Sørensen og Scarlet Pleasure – der uden tvivl vil medbringe en kæmpe popfest til Bornholm. I den mere alternative grøft vil festivalen få besøg af den fremadstormende gruppe Ganger, der fornyligt spillede til VEGAs Udvalgte og ligeledes vandt hele to Steppeulve i januar måned som Årets Håb og Årets Sang med nummeret “Olympisk”.

Dertil vil den dynamiske duo WIINSTON bringe deres urbane R&B med til Bornholm. Med hele 4 singleslip i efteråret lægger vi ikke skjul på, at vi håber på endnu mere ny musik fra gruppen, der både har imponeret med albummet MIDNIGHT ROCKET (2018) og JELLYFISH (2019). Vi var også ret begejstrede, da gruppen sidste sommer spillede på Musik i Lejet – så der er god grund til at glæde sig, når WIINSTON indtager scenen til sommer.

Wonderfestiwall løber af stablen ved Hammershus og Slotslyngen i Allinge den 13. – 16. august 2020.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com