fbpx

YHC Vinterfestival annoncerer de sidste navne til weekendens line-up

Foto: Jeuru // Mathias Nyholm Schmidt

Kultur og musikkollektivet Yellow House Collective afholder deres indendørs Vinterfestival den 21.-22. februar. Med 16 specialdesignede koncerter, samt fællesspisning og kunstprojekter kan man forvente to dage i rigtig godt selskab. Det hele kommer til at foregå på KU.BE, som er et arkitektonisk kulturhus på Frederiksberg.

For et par uger siden løftede YHC Vinterfestival sløret for de første 13 navne til plakaten. Heriblandt kunne man finde ZAAR, FABER, Magnus Tempels, og mange flere. Nu er de klar med de sidste annonceringer til weekendens fulde line-up, og det ser bestemt ikke dårligt ud.

Blandt de annoncerede navne kan man finde Jeuru, der med sin spulede stil har slået benene væk under os. Vores anmelder gav den spirende artist næsten top karakter, da han optrådte på Heartland Festival 2019. Derfor er vi vildt spændte på at se Jeuru endnu en gang lyse scenen op med sin bløde og luftige stemme, når han i weekenden optræder til vinterfestivalen.

Den svenske Varg man også finde i dagens annoncering, og vi er enormt spændte på at opleve det eksperimenterende techno, som forhåbentlig kommer til at sætte gang i festen. Sammen spiller han et dobbeltset med Croatian Amor for første gang i Danmark, efter udgivelsen af deres seneste fælles EP “Body of Carbon” på Posh Isolation. Med mørke ambiente toner håber vi på at blive blæst bagover, når de kommer og fylder KU.BE op med deres vilde lyd.

Ellers annonceret:

LADAxRIVA (til “Elektronisk Picnic” under fællesspisning lørdag kl 17.30)
Emma Acs

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com