fbpx

YHC Vinterfestival annoncerer de første 13 navne

Foto: Jens Nordhausen

For andet år i træk løber YHC Vinterfestivalen af stablen, og de er nu ud med de 13 første navne.

Kultur og musikkollektivet Yellow House Collective afholder deres indendørs Vinterfestival den 21.-22. februar. Med 16 specialdesignede koncerter, samt fællesspisning og kunstprojekter kan man forvente to dage i rigtig godt selskab. Det hele kommer til at foregå på KU.BE, som er et arkitektonisk kulturhus på Frederiksberg. YHC Vinterfestival har nu offentliggjort de navne der komme til at fylde KU.BE med skønne toner.

Blandt andet kommer ZAAR til at pryde aftenen med sine elektroniske vibes og helt utroligt fine og skrøbelige vokal, når hun spiller på tværs af to etager. ZAARs lyd beskriver hun selv som en opbygning af kontraster. Når hendes husløst-ærlige tekster og agressive beats mødes opstår der noget helt unikt, som vil være det hele værd at opleve live. Den 22-årige sangskriver og producer Faber, har gjort os totalt bløde i knæene med sit originale lydunivers og poetiske tekstbillede. Den spirende artists lyd er eksperimenterende og personlig, hvilket gør hendes musik til noget helt særlig, som man helt sikkert burde opleve live til festivalen.
Med sine blot to udgivelser har Magnus Tempels allerede gjort sig bemærket. Hans elektro-poppede lyd er helt særlig, og vi bliver ført direkte ind et melankolsk og minimalistisk rum. Den spirende artists vokal er fejlfri, og giver musikken et unikt udtryk der alt i alt vil give en rigtig fin oplevelse når man hører den 21 årige sanger live.

Der offentliggøres yderligere navne i ugen op til festivalen.

Ellers annonceret:

THREESIXFIVE
goldgoldgold 
Kenton Slash Demon
Blood Child
GRAVITATED (Synth-delen af LLNN)
Mavourneen
Lille Høg
Lust for Youth 
ÓRÓ
Højkvist 

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com