fbpx

10 hurtige til … Elias Boussnina

Foto: PR

Så er det i morgen, den 5. marts, at der vil flyde fløjlsbløde toner og lækre beats ud over scenekanten, når Elias Boussnina spiller koncert på Hotel Cecil. Vi har i den forbindelse bedt den talentfulde fremadstormede musiker om at færdiggøre 10 sætninger.

Det er med rette, at vi tidligere har kaldt ham for Danmarks kronprins af R&B. Selvom Elias Boussnina stadig er et nyt navn, har det fra starten af været på manges læber. Med flere hits i bagagen, er kunstneren nu klar til at kigge fremad og tage det næste skridt mod udgivelsen af sit debutalbum. Singlen “Come Alive”, der landede i starten af februar, er det første udspil fra albummet, og er et lovende track, hvor der bliver udvist kraftfulde følelser. Der er uden tvivl noget af en koncertoplevelse i vente for de heldige der har fået billetter til den udsolgte koncert på Hotel Cecil, eller dem der ligger vejen forbi Headauarters i Aarhus, hvor der stadig er få billetter. Vi glæder os til koncerten og ser frem til at høre meget mere fra Boussnina i 2020.

1. Min musik er…

– Fed

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

Jeg kedede mig, men opdagede en helt ny passion i at skabe.

3. Jeg finder inspiration i…

Film, musik, virkeligheden og i alle de mennesker jeg har i mit liv.

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

I en kæmpe koger til DARKSIDE på Roskilde Festival. Normalt var jeg slet ikke til den slags musik, men musikken ramte mig anderledes den dag.

5. Den vildeste koncert, jeg selv har spillet var…

På SPOT Festival 2019. Det var som om, alt gik op i en højere enhed.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

Deprimeret. 

7. Min yndlingsartist lige nu er…

Kacey Musgraves. Jeg er helt vild med hendes fortolkning af country og elsker den storytelling, der er i countrymusik generalt. 

8. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

At jeg selv synes, det er fedt, og at det får mig selv til at føle et eller andet.

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

Forhåbentlig kunne identificere sig selv med sangene, nyde produktionerne, grine, græde, hoppe og danse.

10. Min kommende koncert på Hotel Cecil bliver…

Den koncert jeg refererer til, når jeg bliver spurgt om, hvilken koncert jeg selv har spillet, som var den vildeste.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com