fbpx

Aisle rører endelig på sig med ny catchy single

Foto: Bo Ranum

Der har været stille i et stykke tid hos den urbane popsanger Aisle, der blot har to udgivelser bag sig – men i dag er hun klar med ny musik.

Den danske artist Aisle debuterede med sangen “Favorite Bad Habit” tilbage i efteråret 2018, og først i foråret 2019 udgav hun så sit andet udspil “Freak Me Out”. Begge singler viser et utroligt stærkt billede af sangerinden, og derfor er vi også glade for, at hun i dag er klar med sin tredje single.

Sangen hedder “WYATAT” og er et catchy dansabelt popnummer. Den lidt komplicerede titel er en forkortelse af omkvædets tekst: Why’re you always thinking about that? Sangen rummer – udover at være en perfekt fest-banger – også et stærkt budskab om ikke at bekymre sig om småting – lidt ala Løvernes Konge-citatet Hakuna Matata, der bliver båret af repetitive hooks og en groovy produktion. Selv fortæller Aisle:

– Bekymringerne om vejret er bare en analogi for helt de almindelige dagligdags-bekymringer, der har tendens til at fylde for meget. Hvis man hele tiden tænker på, hvad der skal ske om lidt, glemmer man let at mærke det, der sker lige nu, og så går livet hurtigt, tror jeg.

Og hvilket andet budskab er mere passende i øjeblikket end netop dette, hvor tiden bliver brugt derhjemme for lukkede døre uden de store planer.
Vi er vildt glade for at Aisle vender stærkt tilbage på den danske musikscene og er spændte på, hvad fremtiden har at bringe for sangerinden. Du kan høre hendes nye single “WYATAT” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com