fbpx

Andet udspil fra Jeppe Kamper er melankolsk og nervefyldt

Foto: Rita Kuhlmann

Den nye single er blot den anden fra den danske artist, og denne gang kredser sangen om følsomme emner, der går lige i hjertet.

Den 23 årige Jeppe Kamper debuterede i februar med sangen “Falder Ned”, der viste en sårbar og melankolsk side af ham. Vi blev introduceret til et dragende lyrisk univers, der viste en smuk side af det danske sprog. På dette første udspil blev der kredset om de komplekse følelser, der følger med at miste en person, man har nær. Det hele bliver båret af et drømmende og halvelektronisk pop-univers.

Nu er Jeppe Kamper klar med det næste udspil, nemlig sangen “Hånd I Hånd”, der endnu en gang er en følsom affære. De skarpe synths og bærende trommer understøtter den nervefyldte handling i sangen. Jeppe Kamper sætter ord på, hvordan det føles når sorgen bliver større end kærligheden, og om de svære følelser der kan påvirke et forhold.
Hele vejen igennem sangen får vi en stærk vokalpræstation fra Jeppe Kamper – især i outroen, hvor der er brugt en stor mængde autotune til at spice den elektroniske helhed op.

Jeppe Kamper beviser for anden gang, at han fortjener en plads på den danske musikscene, med sit dragende og melankolske univers. Der er god grund til at holde et vågent øje med denne danske indie-elektro-poppede artist.

Lyt til den nye lækre sang “Hånd I Hånd” fra Jeppe Kamper lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com