fbpx

Ayoe Angelica er klar med ny fløjlsblød kærlighedssang

Foto: Petra Kleis

Den efterhånden etablerede danske artist Ayoe Angelica, kunne i fredags løfte sløret for en splinterny sang, der viser et nyt kapitel i hendes musikalske liv.

Efter sin debut i 2008 med det jazzede soulpop-album I’m Amazed har artisten Ayoe Angelica markeret sig på den danske musikscene, især med numre som “Dr. Jekyll” og “Never Drown”. Men det er efterhånden ved at være et par år siden, at hun har udgivet ny musik. Sidst vi hørte fra musikeren var tilbage i 2018 med nummeret “Plenty More Fish”, men nu er hun heldigvis tilbage med et splinternyt track.

“Stupid” er noget af en følsom affære. En elektronisk R&B-pop sang, der emmer af lækre beats og smukt klaverspil. Men især Angelicas stærke vokal følger den kraftfulde tekst helt til dørs. Ayoe Angelica fortæller selv om nummeret:

Det er en bittersød kærlighedssang om tvivl, frustrationer og uforglemmelige minder. Minder som giver håb, og gør det svært at bryde ud af relationen. Jeg kan ikke sige mig fri for, at der i teksten er referencer til mit eget kærlighedsliv. Men faktisk er sangen inspireret af mit forhold til musikken og de blandede følelser, jeg sommetider dealer med som sangerinde og sangskriver.

Hvis du er vild med bløde R&B-toner, så bør du helt sikkert tjekke Ayoe Angelicas nye single “Stupid” ud!

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com