fbpx

Barbara Moleko er enestående sårbar i musikvideoen til “Kold Krig”

Foto: Christoffer Torp Vestergaard

Den danske darling Barbara Moleko annoncerer efter fem albumløse år sit kommende album “Adrig Mer’, med den melankolske single ”Kold Krig” 

Der er nok ikke mange i Danmark, der ikke kender til navnet Barbara Moleko. En bragende anmelderrost start fik hun med sit debut-album for snart 10 år siden efter et stærkt omkvæd på L.O.C.’s “Helt Min Egen”. Og hvem husker ikke (måske alle jer under 25) de fuldkommen fantastiske udgaver af “Indianer” og “Sådan Nogen Som Os” fra Toppen af Poppen, som virkelig gjorde hende til hele Danmarks Barbara Moleko.

I dag udgav hun “Kold Krig” som førstesingle fra hendes kommende album Aldrig Mer, der udkommer hele fem år siden debut-albummet. Nummeret har en mere tung og næsten urban lyd, end hvad man er vant til fra hende. Det føles næsten som i et hip-hop nummer, som er bygget op af samme rundgang og beat. Det næsten rappende omkvæd står fint i kontrast til det langsommere omkvæd, som bryder med det repetitive beat.

Singlen er en klassisk kærlighedssang, der handler om at skrue tiden tilbage til en lykkeligere tid. Til sangen er der udkommet en musikvideo, hvor Barbara sidder helt alene blottet for make-up op af en brun væg, naturlig og ‘nøgen’ synger om den bristede kærlighed.

Se musikvideoen og lyt til “Kold Krig” herunder:

Det er Christoffer Torp Vestergaard, der er fotografen og instruktøren på musikvideoen.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com