fbpx

Berg har skabt sit eget univers, hvor hun kan være helt sig selv – få et blik indenfor på ny single

Foto: Mikkel Martin Gottrup Kaiser

20-årige Berg har aldrig været din stille type. Hun har altid søgt måder hvorpå der kunne ske noget drastisk nyt, og det er ikke alle mennesker omkring hende, der har kunne håndtere hendes frembrusende persona.

Jeg har haft et liv, hvor jeg altid har haft et konstant behov for konstante forandringer, om det var at klippe håret, tatovere mig selv, kysse på piger eller noget helt tredje.

Sådan fortæller danske Berg om sin nyeste single “Født Som En Nar”. Singlen er 2. udspil fra den spirende artist, hvis første single “20 år” blandt andet blev spillet på P3’s Vidundergrunden, samt scorede sig en plads på vores “Ugens Uimodståelige”-playliste. Det nye nummer leder endnu engang op til debutalbummet Kejserkvinde. Om motivationen bag den nye single fortæller Berg:

Folk omkring mig, har altid synes jeg var for opmærksomhedskrævende, eller for speciel til deres lille verden, så derfor besluttede jeg mig for at skabe min egen, hvor jeg kan gøgle rundt præcis som en nar havde gjort det. For hos mig er der ikke længere plads til folk der ikke kan rumme mig. Den tid er forbi.

Alberte Kragh, kvinden bag kunstnernavnet Berg, er klar til at indtage den danske musikscene, i forbindelse med, at debutalbummet lander i løbet af foråret. Tag et lyt til 2.-singlen “Født som en nar” Lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com