fbpx

CXRTIER er gået fra heavy metal til hiphop – og får det til at lyde nemt

Foto: Michael Alexander

Den tidligere screamer og bassist CXRTIER har idag sluppet singlen “FEM”, og beviser hermed, at hiphop er hans naturtalent.

Den hårdslående hiphopper CXRTIER skruer op for arrogancen på sin nye single “FEM”, der er forløber for mini-EP’en GRAA. Med et klassisk hiphop-beat lader rapperen flowet flyde frit. Om “FEM” fortæller han selv:

– Singlen “FEM”med GUSBBB åbner op for en fortælling om et menneske, som lever en ekstravagant livsstil og bruger penge uden at tænke det mindste over det. Både lyrikken og beatet er skabt sådan lidt legende med en vis humoristisk ignorance, som er en bevidst kontrast til de meget gennemarbejdede sange, man hører i radioen i dag. På den måde afspejler hooket også den type menneskes synspunkt jeg rapper ud fra – en ligeglad og legende tilgang til livet. Derfor er det også bevidst, at omkvædet ikke afslører, hvorvidt fem handler om kroner, damer eller andet”.

Der er ingen tvivl om, at CXRTIER er kommet for at blive, og med “FEM” efterlader han os sultne efter mere. Hver single fra GRAA er et fragment af den samlede historie, som EP’en fortæller. Hør første del. “FEM”: lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com