fbpx

Danmarks ukronede popdronning brillerer endnu engang med ny kraftfuld ballade

Foto: Sarah Stenfeldt

Siden udgivelsen af sit debutalbum har Jada turneret Danmark tyndt, og i dag kan hun løfte sløret for en ny single, som opfølger til det succesfulde album.

Der kan vist ikke længere herske nogen tvivl om, at Jada har taget Danmark med storm med sin utroligt gennemførte popmusik. Hun er blevet en folkekær kunstner og har især vist sig som et stærkt live-navn gennem de sidste to år. For kort tid siden blev Jada annonceret til som åbner af åbne Orange Scene på dette års Roskilde Festival efter at have bevæget sig lynhurtigt op af scene-ranglisten, da hun i 2018 kunne give den gas på Countdown og i 2019 spillede for en propfyldt Avalon. Så tvivlen kan ikke være stor – Jada er et af de største navne på den danske musikscene i øjeblikket, og nu er hun endelig klar med en ny single.

Den nye single hedder “Nudes” og er på alle måder en kraftfuld ballade, hvor en knivskarp vokal, en elektrisk guitar og understøttende trommer er i spil. Med det smukke budskab, der gemmer sig bag, er det umuligt ikke at få en smule kuldegysninger. Sangen handler om skam, sårbare følelser, om det at stille sig oprejst igen og om at være menneske i en internet-tid. Artisten forklarer selv om sangen:

Sangen handler om en romantisk/seksuel relation, hvor den ene part ghoster/player den anden lidt – og om hvilke følelser, det kan give. Det kan føles så pinligt, at være vild med nogen man ser og være helt ærlig omkring det – at tro, det er ligeså gengældt og så opdage, at det var det ikke. Denne her sang er til de situationer.

Den nye single “Nudes” gør os spændte på at se, hvad de næste år kommer til at bringe for vores alle sammens Jada – altså udover et spækket festivalprogram. Men heldigvis har hun udtalt:

– Jeg vil gerne udgive mere musik i 2020 – jeg vil gerne udgive så meget, som jeg kan. Jeg har lavet nogle nye sange, som jeg ikke kan vente med at få ud og se, hvordan folk tager imod.

Vi glæder os til at høre endnu flere pop-bangers fra Jada, men indtil da kan vi alle sammen glæde os over den lækre nye pop-ballade “Nudes”

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com