fbpx

Dansk-græske Athina giver verbale kram på drivvåd single

Foto: Simone Steenberg

I fredags udkom “Waterproof” af den spirende artist Athina, som i samme omgang har lavet en flot og modig musikvideo til nummeret.

Athina, med det borgerlige navn Sandra Athina Vlachakis, er en dansk-græsk sanger og sangskriver, som laver noir-dream-pop. Med kun to udgivelser på bagen, er Athina indbegrebet af en splinterny spirende kunstner. I fredags udkom “Waterproof”, der viser rækkeviden af Athinas smukke vokal. Om nummeret fortæller Athina:

– Waterproof handler om den desperate følelse af, at stå overfor dem man elsker, se smerten i deres øjne og have lyst til at kramme alt dårligdommen ud af dem, men ikke at kunne gøre noget. Og helt surrealistisk står næsten hele verden i den situation lige nu, og det er næsten ikke til at holde ud. Men så må vi holde sammen på afstand, og gøre alt vi kan for, at vi hurtigst muligt kan komme til at kramme hinanden igen.

Athinas smukke stemme føles i hvertfald som et verbalt kram, og nummerets enkelthed og inderlighed passer perfekt disse dage. Med simpel guitar og smukke lydflader er det et nummer man sagtens kan sætte på repeat. Har man brug for en mere visuel side, har Athina sammen med modefotografen Simone Steenberg lavet en flot sensuel musikvideo, hvor Athina i forskellige bæredygtige genbrugssæt (et dogme for musikvideoen) danser rundt på stranden og bader i havet. Om musikvideoen fortæller hun:

Jeg føler mig mest sårbar når jeg er helt blottet, og derfor ville jeg gerne udfordre min egen blufærdighed i musikvideoen. Jeg synes kvindekroppen er noget af det smukkeste der findes, men det kan være svært ikke at spotte fejl når det er ens egen krop man kigger på. Og sådan ved jeg, at mange kvinder –unge som gamle- har det, og det er en skam. Vi er gode nok, helt som naturen har skabt os.

Lyt til det smukke nummer og se den flotte musikvideo herunder, du er nemlig god nok som du er:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com