fbpx

Danske IVYxM tager ‘bad bitch’-attituden hele vejen, og leverer en ambitiøs rap-præstation på sin nye single

Foto: Maria Elizabeth Anthons

Den gennemførte danske R&B sanger og rapper er i dag klar med sin fjerde single, der på alle måder passer perfekt ind i de festlige fredags-rammer.

Den dansk/zambianske rapper IVYxM kan i dag løfte sløret for den helt igennem attituderige og gennemførte R&B sang “Games On”. Sæt den på partyplaylisten, og du vil med sikkerhed få en stor flok festglade folk på dansegulvet. “Games On” handler om at være en stærk, uafhængig og ambitiøs kvinde i musikindustrien, og hvordan man skal tage afstand til andre folks meninger. Sangen bliver båret af trappede beats, og poppede melodier, men ikke mindst er IVYxMs fejlfrie rap det mest imponerende element i sangen. Med legesyge, energiske rim og stilet selvsikkerhed, fører hun os direkte ind i sit ‘bad bitch’ univers.

IVYxM har efter sin debutsingle “But You” fra 2018, gjort stærkt indtryk på os, men har bestemt også bevidst sit værd på danske musikscene. Sidst vi hørte fra hende var på singlen “Lights Off”, som var et catchy party-soundtrack. Dog er det intet mindre end et helt år siden, og derfor er vi selvfølgelig vildt glade for endelig at høre fra IVYxM igen.

Udover at have en håndfuld stærke singler med i baggagen, har IVYxM også gæstet vores helt eget event Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave sidste forår, og i den forbindelse spurgte vi hende om 10 hurtige spørgsmål som du kan finde lige her.

Hvis du er vild med karakterisktiske stærke kvindelige rappere, og ikke kan få nok at trappede beats og rebelske tekster, så bør du helt sikkert tjekke IVYxM og hendes nye single “Games On” ud!

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com