fbpx

Den fremadstormende artist Simen Lyngroth imponerer med melodramatisk single

Foto: Victoria Nevland

Den norske artist har efterhånden gjort stort indtryk på os med sine elektroniske pop sange, og nu er han klar med sin nye single, der imponerer endnu en gang.

Den blomstrende artist Simen Lyngroth fra Norge debuterede tilbage i 2016 med sangen “Wake Me Up”, og har siden da udgivet en håndfuld singler, samt albummet Take All the Land. I november 2019 løftede han sløret for førstesinglen “Time” fra sit kommende album, og i slutningen af januar udgav han det andet udspil “Morning Light”. Sangene er lavet i samarbejde med Kristoffer Lo, som man kender fra Highasakite.

Nu er Simen Lyngroth klar med det tredje udspil, nemlig sangen “Muse”. Det er en kraftfuld melodramatisk sang, med elektriske og distortede guitarer, og Simen Lyngroths helt unikke stemme leverer den poetiske tekst helt til døren. Teksten handler om at føle sig fremmed i sin egen krop, men på trods af den dystre handling er sangen langt fra en emotionel affære. Nærmere er det en kraftfuld og storslået elektronisk pop sang, med rockede elementer. Sangen gør os helt klart spændte på at høre det nye album.

Du kan lytte til Simen Lyngroths nye single “Muse” herunder:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com