fbpx

Den spirende hiphop-gruppe Nyt Blod tager dig med på en stærk kærlighedsrejse

Foto: Emilie Strudahl

Hiphop gruppen er nu klar med deres første sang siden debut EP’en, og beviser endnu en gang, at de mestrer de lækre beats og velskrevne tekster.

Den blomstrende hiphop-gruppe Nyt Blod, som består af producer og pianist Frederik Leonhardt, producer og trommeslageren Magnus Zumbach og Mathias Andersen på vokal, kan i dag løfte sløret for et splinter nyt nummer, som er deres første siden deres debut EP Fønix der udkom i oktober 2019. Nyt Blod er et musik-kollektiv, der insisterer på at lave håndspillet og dybsindig hiphop.

Deres EP emmede af stærke følelser og melankolske tekster, og den nye single har samme vibe. Gruppen har inviteret Lunamila med på vokal, Mathias Ousen på bas og Martin Friis Nielsen på guitar. Sangen “Sådan Vi Gør” er et stærkt udspil, der kredser om, hvordan ægte kærlighed føles. Gruppen fortæller selv:

– Vi har 100% produceret og skrevet nummeret selv, som handler om at kaste sig ufortrødent ind i armene på én, man elsker. At være forelsket og kunne se resten af ens liv med én pige – koste hvad det må. 

Og man må da sige, at nummeret lyder som en klassisk ungdomsforelskelse. Sangen kommer i mål ved hjælp af rå, hårdtslående beats, der er utrolig velproducerede, samt hudløst ærlige tekster, der bliver leveret af den lækre vokal.

Hvis man er vild med Nyt Blod, kan man opleve dem på Rust på fredag den 13. marts. Ellers kan man give sangen “Sådan Vi Gør” et lyt lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com