fbpx

Det blomstrende band HÖVRING er klar med ny energisk single

Foto: PR

Det københavnerbaserede band udkom i fredags med deres tredje single til samlingen, og den kan med den skønne energi lyse en ellers grå mandag op.

Det danske band HÖVRING blev etableret af forsanger Victor Isager Høvring i 2017, og startede oprindeligt som et soloprojekt, men i sommeren 2018 blev projektet udvidet med tre bandmedlemmer, nemlig Anders Ahrenst Foverskov, Ross McPherson og Jacob Vejter Ottosen. Sammen udgav de deres første single “Heart’s On The Line” i juni 2019, og kort efter i august kom de ud med deres andet udspil “Domino”.

HÖVRINGs nye sang “Jungle Fever” er en energisk sang der omfavner genrer som pop, rock og punk. Den har et let og legende udtryk, der gør den utrolig lytbar. Sangen udforsker universelle emner som vores indre kamp mod afhængighed og dårlige vaner og derudover stikker den lidt til den overdrevne drukkultur vi har i Danmark.

Derudover er sangen båret af forsanger Victor Isager Høvrings helt knivskarpe, og en smule hæse vokal, som passer godt ind de mere rå rammer. Den flotte vokalpræstation bliver understøttet af en funky bass, tromme-grooves og rockede guitar riffs, der til sammen bliver til et fedt og catchy nummer.

HÖVRING har teaset med et album der udkommer til maj, men indtil da kan man lytte til den nye lækre sang “Jungle Feber” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com