fbpx

Det blomstrende pop-band PowderCloud er klar med ny dybtfølt og personlig sang

Foto: Edi Cliff

I fredags var bandet PowderCould klar med opfølgeren til efterårets succes ‘Fake Banksy’, der emmer af følsomme toner.

Det spirende pop-band PowderCould kunne i fredags løfte sløret for deres første udspil for 2020, nemlig sangen “Without You”. Sangen er en efterfølger til deres single “Fake Banksy”, der udkom i oktober sidste år. Selvom der har været stille siden efteråret, har det ikke været ensbetydende med, at bandet har ligget på den lade side.

Sangen “Without You” er et gennemført pop-nummer, der emmer af relaterbare følelser om kærlighed, hjertesorg, adskillelse og tab. Det melankolske tekstunivers bliver understøttet af en gennemtrængende stryger-figur. Vokalpræstationen er stærk, og er også med til at understrege de mange følelser i sangen.
Forsanger Victor Sebastian Dilling fortæller selv om sangens handling:

– Når du og en du elsker pludselig ikke længere skal samme vej, føles det som om de tager et stykke af dig med sig videre. Den der afsindige smerte der brænder dig op indefra. “Without You” skrev jeg om den følelse, men også om at finde styrken til at komme videre, og vide at man er stærkere end man selv ved. Når nogen man holder af, ikke længere er en del af ens hverdag, er man tvunget til at fortsætte sin rejse alene, og finde sig selv på ny.

Lyt til den nye lækre pop-sang “Without You” fra PowderCloud lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com