fbpx

Det norske rap-talent TJ Danson er klar med en imponerende nonchalant single

Foto: Robin Helgesen

Den norske rapper har på imponerende DIY-måden, lavet en splinterny single, der viser hans store rap-talent.

Den 23 årige rapper TJ Danson udgav sin seneste sang “Locus” tilbage i maj 2019 via sit eget pladeselskab Get FAT. Udover at have sit eget pladeselskab, så skriver, producerer og mixer han selv alt hans musik, hvilket skaber en autencitet til hans udtryk.

I fredags var han klar med opfølgeren til sangen “Locus”, hvor man hører en meget nonchalant TJ Danson, og sangen hedder af gode grunde nemlig også “Nonchalantly”. Teksten er tung og kompliceret, men bliver fremført hen over en legende og lystig melodi. Han lyd giver assisiationer til nogle af de helt store amerikanske rappere som for eksempel Drake og Jay-Z. TJ Danson fortæller selv om inspirationen til musikken:

Det er ikke alt jeg siger i teksten der skal repræsentere mig, mine tanker, følelser eller idealer. Jeg tager meget inspiration fra hvad jeg oplever i hverdagen, men også andre personers værker, som musik og litteratur.

TJ Danson har altså på imponerende vis skabt en vaskeægte hiphop banger. Sangen “Nonchalantly” kan høres lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com