fbpx

Distortion rykkes til slutningen af august

Foto: Distortion Vesterbro 2019 // Barbora Gadlinová

Distortion må rykke festlighederne til sensommeren.

Distortion melder i dag ud at årets festival er rykket til slutningen af august. Det gør de grundet Corona-virussen, der lammer store dele af Danmark og det danske musiklandskab i disse dage. Datoerne for festivalen er derfor den 26. – 30. august i stedet for den. 3. – 7. juni, hvor festivalen oprindeligt skulle være fundet sted. Distortions direktør udtaler således:

Vores festivalplads i den lille skov på Refshaleøen var ledig, og arbejdet med at flytte hovednavne ser lovende ud. Samtidig håber vi, at vores beslutning kan lempe lidt af presset på myndighederne. Lige nu har kommunens embedsmænd og politiet vigtigere opgaver end forberedelsen af Distortion – Distortions direktør Thomas Fleurquin.

Dette betyder ikke, at der umiddelbart vil ske ændringer i gadefesternes format og Distortion forventer, at disse vil forløbe på normal vis, med små musikzoner i udkanten af brokvartererne, og hvor de centrale områder vil blive brugt til mindre, hyggelige arrangementer.

Ligeledes vil det det store weekendarrangement Distortion Ø stadig foregå på Refshaleøen. Det forventes desuden at flere af de store hovednavne, der allerede er annonceret vil være mulige at flytte til de nye datoer. Dette vil festivalen melde ud i løbet med, at artisterne genbekræfter deres koncerter.   
Dem der allerede har købt billet, kan kan være rolige, da disse vil gælde de nye datoer og kan refunderes, hvis dette ønskes.

Distortion er den første danske festival som udsættes, men både Heartland Festival, der ligger i slutningen af maj og SPOT Festival, som ligger allerede i slut april, har indtil videre ikke meldt noget ud og ser derfor ud til at blive afviklet.

De nye datoer til Distortion ser ud således:

26. august: Gadefest på Nørrebro
27. august Gadefest på Vesterbro
28. – 29 august: Distortion Ø på Refshaleøen
30. august: Hygge  

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com