fbpx

Drew leverer endnu en gang en stærk popsang med et følsomt rocket twist

Foto: PR

Den fremadstormende artist Drew har imponeret os mange gange med sine edgy popsange, og i dag er hun klar med endnu et hit.

Der er ikke nogen tvivl om, at Drew efterhånden har sat sit helt eget præg på den danske pop-scene med sit super seje og stærke udtryk. Hun har især imponeret os med sine pop-bangers “Perfect Disaster” og “28”. Derudover oplevede vi hende fornyligt spille en flot koncert i Jakobs Kirken til by:Larm Festival.

Der er altså mange gode grunde til, at være oppe og køre over, at Drew i dag slipper sin nyeste single “Moments Gone”. Sangen er en følsom affære, der dog også viser et råt billede af artisten. Lydbilledet bærer især præg af lækre guitarriffs, gennemtrægende trommer og hendes stærke vokal. Sangen er et melankolsk udspil, der går godt i spænd med det kraftfulde pop/rockede univers.

Hvis du også er vild med lækker popmusik med et twist af rockede toner, vil du nok være lige så vild med Drews nye single som vi er! Hør “Moments Gone” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com