fbpx

Dua Lipa bringer funk og diskovibes på “Break My Heart” op til albumrelease

Foto: Warner Music Denmark

Den verdenskendte popstjerne Dua Lipa fejrer sit snarlige albumrelease med singlen “Break My Heart”.

Dua Lipa har længe teaset sine fans med sit kommende album Future Nostalgia, og på fredag vil ventetiden endelig blive forløst. Udover de kæmpe hits “Don’t Start Now” og “Physical” har Lipa valgt at dele en tredje single inden albumrelease i morgen.

Sangen er som forventet endnu en uimodståelig pop-ballade, der karakteriseres af en funky fremtrædende bas, komplimenteret af disko-inspirerede hi-hats og synths. Dynamikken er som et vakuum, når det brede lydbillede minimeres til blot den instisterende vokal og en pumpende bas på overgangen til det ørehængende omkvæd, ligesom Charlie Puth gør det på hittet “How Long”.

Popikonet skulle have besøgt Royal Arena søndag den 10. maj, men koncerten er af gode grunde blevet aflyst som følge af COVID-19. Vi håber, at Danmark kan presses ind i popsensationens stramme program længere ude i fremtiden.

Hør den nye klassiker “Break My Heart” her og se den tilhørende musikvideo:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com