fbpx

Ea Kaya overrasker med det folk-poppede nummer “Kichen Table”

Foto: Daniel Birkebæk

Det er tre år siden, Ea Kaya udgav sin første single, og i dag udkommer hendes første single fra 2020 med en noget anderledes klang, end hvad vi kender fra hendes tidligere udgivelser.

Man er vidst ikke i tvivl om, at vi her på redaktionen er meget glade for Ea Kaya. Men kan man være andet, når der er tale om en ung kvinde med ben i næsen og et eminent øre for popmusik? Siden Ea Kaya begyndte, har udgivelserne været storslåede popbangers fyldt med energi, men det ser ud til, at det unge talent er modnet og fundet en mere sårbar side af sig selv frem. Hendes første udgivelse i 2020 er det folk-poppede nummer “Kitchen Table”. Om nummeret fortæller Ea Kaya:

”Kitchen Table” handler om en erkendelse af, at man måske ikke er den rigtige for den, man elsker. Sangen er skrevet ud fra nogle hårde, sene snakke, min kæreste og jeg har haft i vores fælles lejlighed (…) Han kan godt lide bokse. Planer. Fælles drømme. Problemet er bare, at han er kærester med en pige, der kan give ham meget – bare ikke lige dét.

Det store elektropop-univers blødes på “Kitchen Table” op med akustisk guitar og mere sparsomme trommer. Sangen kunne på mange måder minde om nogle af Taylor Swifts ældre udgivelser. Et spændende udspil fra Ea Kaya, som hun helt sikkert godt kan bære.

Lyt til den flotte “Kitchen Table” herunder, og læs eller genlæs vores seneste interview med artisten her.

Link
Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com