fbpx

Elektriske Vera Hotsauce er ude med futurisk musikvideo til “Dad’s Bugatti”

Foto: Ludvig Nilsson

Vi er vilde med den trappede popsang “Dad’s Bugatti” af Vera Hotsauce. I dag er den svenske kunstner ude med en tilhørende musikvideo, som giver associationer til ‘The Millennium Falcon’ fra Star Wars.

Det er et par uger siden at spicy Vera Hotsauce udgav sin tredje single i 2020, nummeret “Dad’s Bugatti”. Den svenske sanger, sangskriver og producer smider i dag en musikvideo til nummeret, som vi har taget et kig på.

I musikvideoen ser man Vera Hotsauce med vind i håret og lilla læbestift, stå foran en lynende matchende himmel. Ved hendes side er hendes fars Bugatti (En dyr bil, hvis man ikke er bilkender), som, når hun sætter sig ind i den, ender den med at være et rumskip, der forlader jorden. Med futuriske elementer, en hangar der ligner noget fra Star Wars, og selv samme effekt som når the Millennium Falcon (Han Solos rumskib) flyver hurtigere end lysets hastighed, er det en sjov og nærmest ironisk musikvideo, som på en og samme tid distancerer sig fra og understøtter det poppede tema.

Se den sjove futuriske musikvideo til “Dad’s Bugatti” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com