fbpx

Få pulsen op med Voodoo Bandits “Empty Swimming Pool”

Foto: Christopher Brew

Synes man alt går lidt langsom for tiden, så skal Voodoo Bandits nyeste single “Empty Swimming Pool” nok få tempoet lidt op i corona-karantæne-hjemmene.

Den engelske band Voodoo Bandits udgav i fredags deres seneste single ”Empty Swimming Pool”. Kvartetten består af den klassisk bandopsætning: Ben Donaldson på sang og guitar, Corey Vaughan på lead guitar, Nathan Vaughan på trommer, og Charlotte Wilby på bas. De fire startede bandet i 2019, og har kun haft tre udgivelser inden “Empty Swimming Pool”. Om nummeret fortæller forsanger og sangskriver Ben:

Jeg skabte mange hurtige indie-rutsjebaner i december 2019, og denne her skilte sig ud! Den havde den rigtige opløftende følelse og groove. Hurtig satte vi det på vores setliste, før vores debut i England samme uge, og den har tjent os godt, som en opmærksomhedstagende set-åbner lige siden! Jeg skrev teksten med min hund, hvilket er hvorfor den nok ikke giver specielt meget mening, men vi elsker begge modkulturen og det er hvad sangen handler om.

“Empty Swimming Pool” er et velskrevet indie-rocknummer, med fede guitarriffs, pumpende bas, og hårdslående trommer. Et energifyldt nummer fyldt med tempo og nerve og som nok skal give de lyttende et smil på læben.

Lyt til “Empty Swimming Pool” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com