fbpx

Feng Suave sætter en nostalgisk stemning med det omkvædsløse soul-nummer “Maybe Another Time”

Foto: Max D’orsogna

Hollandske Feng Suave deler endnu et udspil fra den kommende EP, og viser en endnu mere soulet side af deres musik.

Den Amsterdam-baserede duo Feng Suave har i dag delt det melankolske og drømmende nummer “Maybe Another Time”, der er et tyktflydende soul-track. Teksten reflekterer over timing, og hvordan et forhold for eksempel ikke fungerer, netop fordi timingen bare ikke er der. Bandet har været under vores radar længe – de var blandt andet en af de bedste opdagelse i 2019 – og vi er glade for at høre, at en EP er på vej, fra den retro soul-poppede duo.

Timingen var der dog, da de to gange Daniël mødte hinanden, hvilket de fortalte os om i et interview på sidste års Reeperbahn Festival:

– Da vi mødtes begyndte vi bare at lave musik med det samme, fortæller guitaristen Daniel Elvis Schoemaker, hvortil Daniel De Jong tilføjer: Ja, vi mødtes på gaden. Stødte bare ind i hinanden og begyndte at vibe. 

“Maybe Another Time” er bandets første sang i en 6/8-takt, der giver tracket en endnu mere retro-nostalgisk vibe, og vi sendes tilbage til en gammel amerikansk film, hvor der slowdances i et stort ballroom. Tracket skiller sig også ud ved, ikke at have et decideret omkvæd, og derudover finder man flere Murakami og Mishima citater gemt i teksten.

Vi er vilde med det soulede nummer, og glæder os til at høre den fulde EP, der lander den. 26. juni. Se musikvideoen herunder, der udspiller sig i Normandiets smukke omgivelser:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com