fbpx

Forårsstemning og energisk vibe på nyt Ozzy Wacko track

Foto: Magnus Dein

Solen skinner og der er god energi fra Ozzy Wacko på den nyest single, der varsler om endnu et hit. Forhåbentlig kan det sprede lidt god stemning i dette ellers lidt grå forår.

Kunstnerens nyeste single “Bank” er netop udkommet i dag, og sikke en gave det er. Over en simpel opløftende melodi og et stabilt trappet beat, produceret af Martinus, udfolder Ozzy Wacko endnu en gang sit flow, der uden tvivl har internationalt potientiale. Nummeret handler om at holde sammen, have en fest med sit crew og lade den dårlige stemning blive derhjemme.

Denne udgivelse er en stærk opfølgning på det tilbagelænede track “Jaded”, der udkom i december. Den talentfulde musiker spytter hits ud og noget tyder på, at der er endnu mere på vej.

Jeg har knoklet det sidste halve år. Jeg vil gerne bare udgive helt vildt meget musik. Noget folk kan lytte til, noget folk kan danse til og noget folk kan have det føleren til. Jeg har en masse sange liggende, og jeg spiller mine første egne koncerter her i foråret, som jeg glæder mig helt vildt meget til.

Vi ser frem til endnu mere fra artistens hånd, mens vi viber videre ind i foråret med “Bank”, som du kan lytte til lige her.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com