fbpx

FORPREMIERE: Bear With Me er ude med en sommerlig unplugged version af “Looking For”

Foto: Peer Jon Ørsted

Når nu vi er tvunget indenfor, er det dejligt at der er så meget god musik at høre. I dag er vi glade for at have forpremiere på denne dejlige akustiske udgave af “Looking For” af Bear With Me.

Bear With Me med halvt danske Thorbjørn Kaas i front udkom i slutningen af 2019 med deres selvbetitlede debut-EP. En indie-poppet EP, som leder tankerne hen på blandt andet Tame Impala. På EP’en var der det mere folkede nummer “Looking For”, som med synth-strygere, skæve trommer og og fingerspillet guitar fint forenede det elektroniske og akustiske univers. Men den elektroniske del har de fuldkommen smidt på bålet for denne gang, når vi har forpremiere på den akustiske udgave af nummeret. Om sangen fortæller Thorbjørn:

– Jeg skrev sangen, efter at have været feberramt et par dage. Pludselig kom solen frem og forvandlede en ellers kold april morgen til fuldblods-forår med fuglesang og et helt fantastisk lys. Jeg greb straks min mors guitar og gik ud i haven. Da jeg ikke havde haft mulighed for at spille de seneste par dage, var der også noget friskt over igen at udtrykke mig musikalsk – den friskhed og umiddelbarhed synes jeg, at sangen indfanger meget godt.

Den akustiske udgave er på mange måder, et endnu federe nummer end den originale. Det flotte korarrangement fylder langt mere i denne udgave, og de akustiske instrumenter passer perfekt til de dejlige forårsdage vi har haft os (hvis man ser bort fra pandamien der raser over os alle). En rørende udgave, som vi er glade for at være de første til at præsentere for jer.

Lyt til den akustiske version af “Looking For” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com