fbpx

FORPREMIERE: Tag på en rejse til både det ydre og indre rum med LYSE NÆTTERs nye single

Foto: Mikkel Suppras

LYSE NÆTTER laver dansksproget rock anno 2020, og er imorgen ude med den første single af tre, der skal blive til en samlet EP.

Det dansksprogede band LYSE NÆTTER tager dig med på en rejse rundt i livets forgængelige relationer på deres nyeste single “Det Indre Rum”. Med 70’er-rockede guitarriffs, melankolsk lyrik og en komposition pakket godt ind i rumklang, cementerer bandet budskabet om, at vi alle i sidste ende rejser alene gennem livet. “Det’ bare sådan det går ned”, som Morten Fischer synger i sangens sidste del, hvor nummerets intensitet løftes af en storladen guitarsolo, der giver lyst til at gengive en indlevende luftguitarssolo på knæene, med nakken knækket bagover – netop som enhver guitarsolo burde give lyst til.

Tematikkerne kredser om de mange fællesskaber, vi som mennesker bliver en del af, gennem vores tid i livet, og hvor flygtige disse er. At sangen er dansksproget medvirker også til en helt unik inderlighed, der tilføjer rørende sårbarhed og ærlighed til nummeret.

Singlen er den første af tre udgivelser, der vil blive samlet på en kommende EP. Numrene er produceret og mixet af Peter Sloth fra Fribytterdrømme, mens Rune Rask fra Suspekt har stået for mastereringen. Der er altså blevet drysset stjernestøv på disse tre tracks, og det høres allerede tydeligt på det svævende nummer “Det Indre Rum”.

Giv singlen et smuglyt her, inden den rammer diverse streamingtjenester imorgen:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com