fbpx

FORPREMIERE: The Love Coffin fremkalder din indre punk-dæmon

Foto: Zarko Ivetic

The Love Coffin slipper deres sidste single inden det kommende album rammer diverse streamingtjenester den 24. april.

Det københavnske støjrock-band The Love Coffin er ude med et heftig anthem, der lægger op til sort læder og store følelser. Med melankolske guitarmønstre i verset og fuld spade på omkvædet, vækker The Love Coffin dynamikken til live på deres nye track “Mortalized”, og forstærkerens distortion bliver virkelig sat på prøve i dette rock-anthem.

Sidst vi hørte fra The Love Coffin var tilbage i september, da de udgav singlen “Nothing at all”, der i den grad også viste, at bandet var mere end et helt almindeligt rockband. Både “Nothing at all” og det nye nummer “Mortalized” er produceret i samarbejde med Guy Fixen, der blandt andre har arbejdet sammen med The Pixies og Slowdive, og bandet udtaler selv, at de aldrig har lydt bedre. “Mortalized” er det sidste udslip inden The Love Coffin slipper deres album Second Skin løs, den 24. april.

Vi ser frem til at headbange for livet løs til Second Skin, og vi er stolte af at kunne give jer et smuglyt til singlen “Mortalized”, der udkommer i morgen, lige her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com