fbpx

Fremmadstormende Alexander Oscar deler ny dansabel single, der handler om de inderste dæmoner

Foto: Elisabeth Eibye

Den danske artist Alexander Oscar har efterhånden imponeret os mange gange med sit dansable R&B-poppede univers – og i dag slipper han sin nye single “Bad Intentions”, der bestemt ikke er nogen undtagelse.

Den spirende artist Alexander Oscar har virkelig fået sat sit præg på den danske musik-scene. Han debutrede i 2017 med nummeret “Ocean View” og har siden udgivet hits som “Coffee Table”, “Complicated” og mange flere – ja han har faktisk mere end 100 millioner streams i baggagen, hvilket gør ham til en af de mest fremadstormende og lovende popartister i Danmark pt.

Nu er Alexander Oscar endnu en gang klar til at tage os med storm med sin nye single “Bad Intentions”. Det er en lækker popsang, der emmer af dansable rytmer – men kontrasten er dog stor, da teksten har en mindre festlig handling. Den handler nemlig om de inderste dæmoner. Selv fortæller sangeren:

“Bad Intentions” handler om en person, der giver efter for deres inderste dæmoner. Uden tanker omkring konsekvenserne eller de mennesker, personen kommer til at såre på baggrund af deres handlinger. Jeg har selv været der, og det er ikke noget, jeg er stolt af – men det er en af de største grunde til, at jeg ville skrive denne sang. Man lærer af sine fejl, og det har jeg gjort.

Det kontrastfyldte nummer er et godt bud på et sommerhit, der med sikkerhed vil sætte sig i hukommelsen. Den fejlfrie vokal og lækre bas, samt de gennemtrægende trommer og tekst udgør tilsammen et uimodståeligt dansenummer. Du kan lytte til Alexander Oscars nye single “Bad Intentions” lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com