fbpx

Hannah Ross vil med ny livesession, huske os på, hvad det hele drejer sig om

Foto: Christian Wienberg

Københavnerbaserede Hannah Ross har en tendens til at glemme musikken i fordybelsen af musikproduktionen, og har derfor sammen med sin partner og en fotograf, valgt at lave en række livesessions. Den første deler vi i dag.

Med teknologi som allemands-eje er der sket en kæmpe udvikling, inden for at indspille og producere musik. Det har skabt grobund for en masse nye dygtige kunstnere, som før i tiden ikke havde haft en chance, for at udgive musik. Men noget er gået lidt tabt, mener 23 årige Hannah Ross fra Nørrebro. Den Autentiske umiddelbare musik er gået hen og blevet et velpoleret stykke håndværk, som ligesom mange andre ting i vores kultur, lægger op til, at alt skal være perfekt. Derfor har Hannah Ross sammen med sin partner Oliver Olesen valgt at lavet et projekt, hvor de har skudt en hel del originalt materiale som livesession med håndholdt kamera, som bliver lagt på YouTube. Selv fortæller Hannah om ideen:

– Jeg føler selv, at jeg nogle gange bliver opslugt i det teknologiske univers af muligheder, og man kan nogen gange ende med at sidde og bruge uforholdsmæssigt lang tid på en lille detalje, fordi alt skal være klinisk perfekt.

Den første livesession er af nummeret ”Freedom”, og bliver udgivet i dag. Live sessionen er blevet skabt i samarbejde med fotograf Christian Wienberg. Et sløret skud gennem et vindue viser Oliver på akustisk guitar og Hannah siddende syngende på gulvet. Det er en smuk sang om sårbarhed, med knirken og knæk i Hannahs vokal, der understreger det upolerede soulede udtryk. 

Hvis man synes projektet er interessant, kommer der mange videoer ud i samme stil, og ellers kan man høre Hannah Ross spille til Sprit Nyt Talent Først i Studenterhuset den 16. april, som er et 3rd Tsunami event. 

Lyt til ”Freedom” og se livesessionen her:

 

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com